SMU | Konferencija za štampu Sindikata muzičkih umetnika
15588
single,single-post,postid-15588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Konferencija za štampu Sindikata muzičkih umetnika

27 Oct Konferencija za štampu Sindikata muzičkih umetnika

Dana 31. 10. u 12 časova biće održana konferencija za štampu Sindikata muzičkih umetnika na kojoj će biti predstavljen 11. evropski kongres Međunarodne federacije muzičara u organizaciji Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Udruženja građana za inicijative u obrazovanju, kulturi i umetnosti INART i Sindikata muzičkih umetnika.

Na kongresu  će biti prisutno preko 50 inostranih delegata iz 26 zemalja Evrope kao i veliki broj delegata iz Srbije, čime će se po prvi put za stolom naći predstavnici svih institucija kulture iz oblasti savremenog muzičkog stvaralaštva, predstavnici muzičkih udruženja i predstavnici sindikata.

Razgovaraće se o značajnim temema za muzičare, pre svega o socijalno-ekonomskim problemima, problemima zdravlja muzičara, izvođačkih i autorskih prava, strategijama razvoja muzičkog stvaralaštva u Evropi i Srbiji i mnogim drugim.

Očekujemo da će kongres otvoriti Ministar za kulturu i informisanje u Vladi Republike Srbije gosp. Vladan Vukosavljević

Nema komentara

Ostavite komentar